Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Food structure: Roles of mechanical properties and oral processing in determining sensory texture of soft materials
 
 
Titel: Food structure: Roles of mechanical properties and oral processing in determining sensory texture of soft materials
Auteur: Pascua, Yvette
KoƧ, Hicran
Foegeding, E. Allen
Verschenen in: Current opinion in colloids & interface science
Paginering: Jaargang 18 (2013) nr. 4 pagina's 10 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland