Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Amino acid loss in peach juice concentrate during storage Buedo, A.P
2000
1 4 p. 281-288
8 p.
artikel
2 Bioavailability of antioxidative compounds from Brettacher apple juice in humans Bitsch, R.
2000
1 4 p. 245-249
5 p.
artikel
3 Effects of drying on the gel strength and cation mobility of furcellaran Friedenthal, Margus
2000
1 4 p. 275-279
5 p.
artikel
4 Evaluation of browning effect on avocado purée preserved by combined methods Soliva, Robert C
2000
1 4 p. 261-268
8 p.
artikel
5 Foaming properties of enzymatically hydrolysed wheat gluten Drago, S.R.
2000
1 4 p. 269-273
5 p.
artikel
6 Immature soybean seeds as a vegetable or snack food: acceptability by American consumers Simonne, A.H
2000
1 4 p. 289-296
8 p.
artikel
7 Index 2000
1 4 p. 303-304
2 p.
artikel
8 Isotopic methods to detect food folates Wolfe, Caroline A.
2000
1 4 p. 297-302
6 p.
artikel
9 NMFST special issues Jongen, Wim M.F.
2000
1 4 p. 237-
1 p.
artikel
10 Non-enzymatic browning of peach juice concentrate during storage Buedo, A.P.
2000
1 4 p. 255-260
6 p.
artikel
11 Occurrence and activity of natural antioxidants in herbal spirits Imark, Christian
2000
1 4 p. 239-243
5 p.
artikel
12 Physico-chemical properties and food utilization possibilities of RF-treated mustard seed Cserhalmi, Zs.
2000
1 4 p. 251-254
4 p.
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland