Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Antioxidant activity and dietary fibre in durum wheat bran by-products Esposito, Fabrizio
2005
38 10 p. 1167-1173
7 p.
artikel
2 A review of the analytical methods to determine organic acids in grape juices and wines Mato, Inés
2005
38 10 p. 1175-1188
14 p.
artikel
3 Characterization of the edible bird’s nest the “Caviar of the East” Marcone, Massimo F.
2005
38 10 p. 1125-1134
10 p.
artikel
4 Differentiation of apple juice samples on the basis of heat treatment and variety using chemometric analysis of MIR and NIR data Reid, Linda M.
2005
38 10 p. 1109-1115
7 p.
artikel
5 Editorial board 2005
38 10 p. CO2-
1 p.
artikel
6 Flavanones in Citrus fruit: Structure–antioxidant activity relationships Majo, Danila Di
2005
38 10 p. 1161-1166
6 p.
artikel
7 Flow induced fibre alignment in Mycoprotein paste Miri, T.
2005
38 10 p. 1151-1160
10 p.
artikel
8 Gelation of mixed myofibrillar/wheat gluten proteins treated with microbial transglutaminase Ramírez-Suárez, J.C.
2005
38 10 p. 1143-1149
7 p.
artikel
9 Monitoring and quantifying of oil migration in cocoa butter using a flatbed scanner and fluorescence light microscopy Marty, Stéphanie
2005
38 10 p. 1189-1197
9 p.
artikel
10 Red clover isoflavonoids as anthocyanin color enhancing agents in muscadine wine and juice Talcott, Stephen T.
2005
38 10 p. 1205-1212
8 p.
artikel
11 Soybean isoflavones: Efficacy of extraction conditions and effect of food type on extractability Achouri, Allaoua
2005
38 10 p. 1199-1204
6 p.
artikel
12 Temperature dependent electrical conductivities of fruit purees during ohmic heating Icier, Filiz
2005
38 10 p. 1135-1142
8 p.
artikel
13 The effects of consuming docosahexaenoic acid (DHA)-enriched eggs on serum lipids and fatty acid compositions in statin-treated hypercholesterolemic male patients Gillingham, Leah G.
2005
38 10 p. 1117-1123
7 p.
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland