Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Anthocyanin and antioxidant capacity in Roselle (Hibiscus Sabdariffa L.) extract Tsai, Pi-Jen
2002
35 4 p. 351-356
6 p.
artikel
2 Antioxidative activity of the crude extract of lignan glycosides from unroasted Burma black sesame meal Shyu, Yung-Shin
2002
35 4 p. 357-365
9 p.
artikel
3 Asian Foods: Science and Technology Ma, C.Y
2002
35 4 p. 409-410
2 p.
artikel
4 Characterization of inhibition and stability of soy-protein-derived angiotensin I-converting enzyme inhibitory peptides Wu, Jianping
2002
35 4 p. 367-375
9 p.
artikel
5 Cheesemaking: From Science to Quality Assurance, Second Edition Hill, A.R
2002
35 4 p. 410-411
2 p.
artikel
6 Erratum to “Packaging alternatives to deliver fresh meats using short- or long-term distribution” by L.E. Jeremiah 2002
35 4 p. 413-
1 p.
artikel
7 Handbook of Food Preservation Durance, Tim
2002
35 4 p. 409-
1 p.
artikel
8 Modeling and simulation of microbial survival during treatments with a dissipating lethal chemical agent Peleg, Micha
2002
35 4 p. 327-336
10 p.
artikel
9 Modulation of the optical path through pork using sliding needles Swatland, H.J
2002
35 4 p. 347-350
4 p.
artikel
10 Nitrite Curing of Meat, the N-Nitrosamine Problem and Nitrite Alternatives Vanderstoep, John
2002
35 4 p. 411-
1 p.
artikel
11 Phase transition in potato starch–water system I. Starch gelatinization at high moisture level Liu, Q
2002
35 4 p. 397-407
11 p.
artikel
12 Response surface methodology study on the effects of salt, microbial transglutaminase and heating temperature on pork batter gel properties Pietrasik, Z
2002
35 4 p. 387-396
10 p.
artikel
13 Stability of soybean seed composition and its effect on soymilk and tofu yield and quality Poysa, V.
2002
35 4 p. 337-345
9 p.
artikel
14 Thermal gelation of globulin from Phaseolus angularis (red bean) Meng, G.-T.
2002
35 4 p. 377-385
9 p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland