Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A simple chemical method for identification of irradiated industrial processed food Krach, C
1999
32 1 p. 43-47
5 p.
artikel
2 Behavior of Escherichia coli O157:H7 and Listeria monocytogenes in Tryptic soy broth subjected to various low temperature treatments Chou, Cheng-Chun
1999
32 1 p. 1-6
6 p.
artikel
3 Effect of warm, chlorinated water on the microbial flora of shredded iceberg lettuce Delaquis, P.J.
1999
32 1 p. 7-14
8 p.
artikel
4 Lethality of heat to Escherichia coli O157:H7: D- and z-value determinations in turkey, lamb and pork Juneja, Vijay K
1999
32 1 p. 23-28
6 p.
artikel
5 Lycopene degradation and isomerization in tomato dehydration Shi, John
1999
32 1 p. 15-21
7 p.
artikel
6 Rheological properties of cooked tarhana, a cereal-based soup İbanoğlu, Şenol
1999
32 1 p. 29-33
5 p.
artikel
7 The analysis of fluvalinate in beeswax using GC/MS Frison, Suzanne
1999
32 1 p. 35-41
7 p.
artikel
8 The influence of breed, gender, and PSS (Halothane) genotype on meat quality, cooking loss, and palatability of pork Jeremiah, L.E
1999
32 1 p. 59-71
13 p.
artikel
9 Thermal degradation of paralytic shellfish poisoning toxins in scallop digestive glands Indrasena, W.M
1999
32 1 p. 49-57
9 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland