Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
11 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Book review
1998
31
1
p. 73-
1 p.
artikel
2
Comparative study of mixing elements during twin-screw extrusion of rice flour
Choudhury, G.S.
1998
31
1
p. 7-17
11 p.
artikel
3
Dielectric properties of six different species of starch at 2450 MHz
Ndife, M.K.
1998
31
1
p. 43-52
10 p.
artikel
4
Editorial
1998
31
1
p. iii-
1 p.
artikel
5
Effects of lactoperoxidase on gelation properties of yogurt
Hirano, R
1998
31
1
p. 1-6
6 p.
artikel
6
Inhibition of spoilage and pathogenic bacteria on agar and pre-cooked roast beef by volatile horseradish distillates
Ward, Shannon M
1998
31
1
p. 19-26
8 p.
artikel
7
Mutational analysis of malate pathways in Schizosaccharomyces pombe
Subden, R.E.
1998
31
1
p. 37-42
6 p.
artikel
8
Recognition of spectra in the automated assessment of pork quality through single optical fibers
Swatland, H.J
1998
31
1
p. 65-71
7 p.
artikel
9
Sensory characteristics of Iberian ham: influence of processing time and slice location
Ruiz, J
1998
31
1
p. 53-58
6 p.
artikel
10
The effect of dietary supplementation with α-tocopheryl acetate on the stability of low nitrite cured pork products
Walsh, M.M
1998
31
1
p. 59-63
5 p.
artikel
11
The effect of incorporation of rye flour on the quality of oriental noodles
Kruger, J.E
1998
31
1
p. 27-35
9 p.
artikel
11 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland