Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Book review 1998
31 1 p. 73-
1 p.
artikel
2 Comparative study of mixing elements during twin-screw extrusion of rice flour Choudhury, G.S.
1998
31 1 p. 7-17
11 p.
artikel
3 Dielectric properties of six different species of starch at 2450 MHz Ndife, M.K.
1998
31 1 p. 43-52
10 p.
artikel
4 Editorial 1998
31 1 p. iii-
1 p.
artikel
5 Effects of lactoperoxidase on gelation properties of yogurt Hirano, R
1998
31 1 p. 1-6
6 p.
artikel
6 Inhibition of spoilage and pathogenic bacteria on agar and pre-cooked roast beef by volatile horseradish distillates Ward, Shannon M
1998
31 1 p. 19-26
8 p.
artikel
7 Mutational analysis of malate pathways in Schizosaccharomyces pombe Subden, R.E.
1998
31 1 p. 37-42
6 p.
artikel
8 Recognition of spectra in the automated assessment of pork quality through single optical fibers Swatland, H.J
1998
31 1 p. 65-71
7 p.
artikel
9 Sensory characteristics of Iberian ham: influence of processing time and slice location Ruiz, J
1998
31 1 p. 53-58
6 p.
artikel
10 The effect of dietary supplementation with α-tocopheryl acetate on the stability of low nitrite cured pork products Walsh, M.M
1998
31 1 p. 59-63
5 p.
artikel
11 The effect of incorporation of rye flour on the quality of oriental noodles Kruger, J.E
1998
31 1 p. 27-35
9 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland