Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Conference calendar 1997
30 8 p. 647-651
5 p.
artikel
2 Dairy-based ingredients Hill, A.R
1997
30 8 p. 645-
1 p.
artikel
3 Development of a rapid and accurate method for separation and quantification of myofibrillar proteins in meat Toorop, Rose-Marie
1997
30 8 p. 619-627
9 p.
artikel
4 Effect of sequential abrasion on starch composition of five cereals for ethanol fermentation Wang, S.
1997
30 8 p. 603-609
7 p.
artikel
5 Evaluation of carrot varieties for production of deep fried carrot chips—IV. The influence of growing environment on carrot raw material Rosenfeld, H.J.
1997
30 8 p. 611-618
8 p.
artikel
6 Internal Fresnel reflectance from meat microstructure in relation to pork paleness and pH Swatland, H.J.
1997
30 8 p. 565-570
6 p.
artikel
7 Involvement of cathepsins B and L in the post-mortem autolysis of mackerel muscle Aoki, Takahiko
1997
30 8 p. 585-591
7 p.
artikel
8 Methodology and development of prediction equations for the determination of pork substitution in veal Toorop, Rose-Marie
1997
30 8 p. 629-636
8 p.
artikel
9 Physical properties of directly expanded extrudates formulated from partially defatted peanut flour and different types of starch Suknark, K.
1997
30 8 p. 575-583
9 p.
artikel
10 Rapid method for total phenolic acid determination in rapeseed/canola meals Xu, L.
1997
30 8 p. 571-574
4 p.
artikel
11 Sensory profiling of carrots from northern latitudes Rosenfeld, Hans J.
1997
30 8 p. 593-601
9 p.
artikel
12 Separation and characterization of simple and malonylated anthocyanins in red onions, Allium cepa L. Donner, H.
1997
30 8 p. 637-643
7 p.
artikel
13 Technology transfer for small and medium soy sauce fermentation factories in Thailand: a consortium approach Mongkolwai, Thawatchai
1997
30 8 p. 555-563
9 p.
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland