Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Conference calendar 1997
30 2 p. 159-162
4 p.
artikel
2 Determination of organic acids and sugars in cheese, milk and whey by high performance liquid chromatography Mullin, W.J.
1997
30 2 p. 147-151
5 p.
artikel
3 Effect of reheating on sodium-induced cold gelation of whey proteins Barbut, S.
1997
30 2 p. 153-157
5 p.
artikel
4 Fiber-optic spectrophotometry of raw, smoked and baked Arctic charr (Salvetinus alpinus) Swatland, H.J.
1997
30 2 p. 141-146
6 p.
artikel
5 Gourmet olive oils: stability and consumer acceptability studies Antoun, Nouhad
1997
30 2 p. 131-136
6 p.
artikel
6 Neural network modeling of heat transfer to liquid particle mixtures in cans subjected to end-over-end processing Sablani, S.S.
1997
30 2 p. 105-116
12 p.
artikel
7 Population dynamics of thermophilic lactobacilli in mixed starter whey cultures Giraffa, G.
1997
30 2 p. 137-140
4 p.
artikel
8 The influence of controlled atmosphere storage on the flavor and texture profiles of display-ready pork cuts Jeremiah, L.E.
1997
30 2 p. 117-129
13 p.
artikel
9 The influence of sugar composition on the colour stability of osmodehydrofrozen intermediate moisture apricots Forni, E.
1997
30 2 p. 87-94
8 p.
artikel
10 Volatile production and fruit quality during development of superficial scald in Red Delicious apples Paliyath, G.
1997
30 2 p. 95-103
9 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland