Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             20 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An approach to automation of pork grading Goldenberg, A.A.
1994
27 2 p. 191-193
3 p.
artikel
2 Biosurfactants — Production. Properties. Applications (Surfactant Science Series/48) Kermasha, Selim
1994
27 2 p. 213-214
2 p.
artikel
3 Conference calendar 1994
27 2 p. 215-216
2 p.
artikel
4 Ergonomics and knowledge management for process control von Königslöw, Rainer
1994
27 2 p. 129-134
6 p.
artikel
5 Expert system shells — selecting the most appropriate development environment Kuesten, C.L.
1994
27 2 p. 101-110
10 p.
artikel
6 Expert systems in process control Davidson, V.J.
1994
27 2 p. 121-128
8 p.
artikel
7 Finite element modelling of osmotic dehydration processes Yao, Zhiming
1994
27 2 p. 211-212
2 p.
artikel
8 Food processing control — Reality and problems Trystram, G.
1994
27 2 p. 173-185
13 p.
artikel
9 Fuzzy control of baker's yeast fed-batch bioprocess: A robustness study Mahjoub, M.
1994
27 2 p. 145-153
9 p.
artikel
10 Intelligent dynamic production scheduling Taunton, J.C.
1994
27 2 p. 111-116
6 p.
artikel
11 Lactic acid bacteria (Food Science & Technology Series/58) Lee, B.H.
1994
27 2 p. 214-
1 p.
artikel
12 Measuring and interpreting the glass transition in frozen foods and model systems Goff, H.D.
1994
27 2 p. 187-189
3 p.
artikel
13 Modeling of dewatering and impregnation soaking process (osmotic dehydration) Raoult-Wack, A.L.
1994
27 2 p. 207-209
3 p.
artikel
14 Muscle protein gelation at low ionic strength Stone, A.P.
1994
27 2 p. 155-163
9 p.
artikel
15 Particle size analysis by dynamic light scattering Ross Hallett, F.
1994
27 2 p. 195-198
4 p.
artikel
16 Protein inactivation and its influence on industrial bioseparation processes Lencki, R.W.
1994
27 2 p. 203-206
4 p.
artikel
17 Scheduling needs of the food processing industry Jakeman, C.M.
1994
27 2 p. 117-120
4 p.
artikel
18 Sensors and real-time measurements — An approach to programming optical sensors in food research Swatland, H.J.
1994
27 2 p. 165-172
8 p.
artikel
19 The measurement of velocity profiles: An application of NMR microscopy Jeffrey, K.R.
1994
27 2 p. 199-201
3 p.
artikel
20 Understanding the materials used in foods — Food materials science Stanley, D.W.
1994
27 2 p. 135-144
10 p.
artikel
                             20 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland