Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Fuzzy control of baker's yeast fed-batch bioprocess: A robustness study
 
 
Titel: Fuzzy control of baker's yeast fed-batch bioprocess: A robustness study
Auteur: Mahjoub, M.
Mosrati, R.
Lamotte, M.
Fonteix, C.
Marc, I.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 27 (1994) nr. 2 pagina's 9 p.
Jaar: 1994
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland