Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Agriculture, food and the environment Hulse, Joseph H.
1993
26 6 p. 455-469
15 p.
artikel
2 Anthocyanins in fruits, vegetables and grains Brouillard, Raymond
1993
26 6 p. 471-
1 p.
artikel
3 Conference calendar 1993
26 6 p. 473-474
2 p.
artikel
4 Contents of volume 26 1993
26 6 p. 475-479
5 p.
artikel
5 Enhancing the antioxidant effect of α-tocopherol with rosemary in inhibiting catalyzed oxidation caused by Fe2+ and hemoprotein Fang, Xin
1993
26 6 p. 405-411
7 p.
artikel
6 Functional properties of reduced moisture fruits as ingredients in food systems Maltini, Enrico
1993
26 6 p. 413-419
7 p.
artikel
7 Mitogenicity of isolectins isolated from Phaseolus vulgaris L. var. athropurpurea in rat spleen lymphocytes Aragon, A.M.
1993
26 6 p. 451-453
3 p.
artikel
8 Principles and applications of modified atmosphere packaging of food Smith, J.P.
1993
26 6 p. 471-472
2 p.
artikel
9 Residence time distribution of carrot cubes in starch solutions in a pilot scale aseptic processing system Abdelrahim, K.A.
1993
26 6 p. 431-441
11 p.
artikel
10 Sensory, chemical and gas chromatographic evaluation of five raspberry cultivars Shamaila, Mawele
1993
26 6 p. 443-449
7 p.
artikel
11 The effect of wholesale vacuum and 100% CO2 storage on the subsequent microbiological, colour and acceptability attributes of PVC-overwrapped pork loin chops Buys, E.M.
1993
26 6 p. 421-429
9 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland