Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
 
  The effect of wholesale vacuum and 100% CO2 storage on the subsequent microbiological, colour and acceptability attributes of PVC-overwrapped pork loin chops
 
 
Titel: The effect of wholesale vacuum and 100% CO2 storage on the subsequent microbiological, colour and acceptability attributes of PVC-overwrapped pork loin chops
Auteur: Buys, E.M.
Nortjé, G.L.
Steyn, P.L.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 26 (1993) nr. 6 pagina's 9 p.
Jaar: 1993
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland