Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Conference calendar 1992
25 6 p. 479-481
3 p.
artikel
2 Contents of volume 25 1992
25 6 p. 482-486
5 p.
artikel
3 Effects of protein and fat levels in milk on Cheddar cheese yield Lou, Y.
1992
25 6 p. 437-444
8 p.
artikel
4 Effects of protein and fat levels in milk on cheese and whey compositions Lou, Y.
1992
25 6 p. 445-451
7 p.
artikel
5 Food Extrusion Science and Technology Fichtali, Jaouad
1992
25 6 p. 477-478
2 p.
artikel
6 Gas-liquid chromatography and the arachidonic acid content of Atlantic food fish Ackman, Robert G.
1992
25 6 p. 453-456
4 p.
artikel
7 Hard-to-cook defect in black beans: the contribution of proteins to salt soaking effects del Valle, J.M.
1992
25 6 p. 429-436
8 p.
artikel
8 Protein Immobilization: Fundamentals and Applications Ismail, Ashraf A.
1992
25 6 p. 478-
1 p.
artikel
9 Textural profile analysis test conditions for meat products Mittal, G.S.
1992
25 6 p. 411-417
7 p.
artikel
10 The detection of foodborne pathogens by the polymerase chain reaction (PCR) Harris, Linda J.
1992
25 6 p. 457-469
13 p.
artikel
11 The potential of immobilized cell technology to produce freeze-dried, phage-protected cultures of Lactococcus lactis Champagne, C.P.
1992
25 6 p. 419-427
9 p.
artikel
12 X-ray diffraction spectroscopy in the study of fat polymorphism deMan, J.M.
1992
25 6 p. 471-476
6 p.
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland