Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Hard-to-cook defect in black beans: the contribution of proteins to salt soaking effects
 
 
Titel: Hard-to-cook defect in black beans: the contribution of proteins to salt soaking effects
Auteur: del Valle, J.M.
Cottrell, T.J.
Jackman, R.L.
Stanley, D.W.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 25 (1992) nr. 6 pagina's 8 p.
Jaar: 1992
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland