Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Afuega’l Pitu Cheese Quality: Carbon Dioxide Addition to Refrigerated Milk in Acid-coagulated Cheesemaking Ruas-Madiedo, Patricia
1998
8 12 p. 951-958
8 p.
artikel
2 Book review 1998
8 12 p. 1011-1012
2 p.
artikel
3 Book review 1998
8 12 p. 1011-
1 p.
artikel
4 Characterization of a Non-electrophoretic Genetic Variant of β-Casein by Peptide Mapping and Mass Spectrometric Analysis Dong, C.
1998
8 12 p. 967-972
6 p.
artikel
5 Contribution of Milk Enzymes, Starter and Rennet to Proteolysis During Storage of Quarg Mara, Orla
1998
8 12 p. 973-979
7 p.
artikel
6 Emulsifying Properties of the Total Fraction and the Hydrophobic Fraction of Bovine Milk Proteose-peptones Innocente, N.
1998
8 12 p. 981-985
5 p.
artikel
7 Inhibition of Residual Coagulant in Cheese using Pepstatin Shakeel-Ur-Rehman,
1998
8 12 p. 987-992
6 p.
artikel
8 Ion-exchange HPLC of Cheese-related Organic Acids in Comparison with Reverse-phase HPLC Lues, J.F.R.
1998
8 12 p. 959-965
7 p.
artikel
9 Long Term Use of a Cheddar Starter and Development of Phages with Homology to its Bacteria Waagner Nielsen, E.
1998
8 12 p. 1003-1009
7 p.
artikel
10 Performance of Lactobacillus helveticus Spontaneous Phage-resistant Mutants in Hard Cheese Production Quiberoni, A.
1998
8 12 p. 941-949
9 p.
artikel
11 Selection and Characterisation of Lactobacillus and Bifidobacterium Strains for Use as Probiotics Prasad, Jaya
1998
8 12 p. 993-1002
10 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland