Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
10 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Adsorption of proteins at the lipid-serum interface in milk systems with various lipids
Zahar, M.
1996
6
7
p. 697-708
12 p.
artikel
2
Chemical composition of camel skim milk concentrated by ultrafiltration
Mehaia, Mohamed A.
1996
6
7
p. 741-752
12 p.
artikel
3
Contribution of starter and adjunct lactobacilli to proteolysis in Cheddar cheese during ripening
Lane, C.N.
1996
6
7
p. 715-728
14 p.
artikel
4
Development of a hygiene standard for raw milk based on the Lumac ATP-bioluminescence method
Bell, C.
1996
6
7
p. 709-713
5 p.
artikel
5
Different amounts of β-lactoglobulin A and B in milk from heterozygous AB cows
Ng-Kwai-Hang, K.F.
1996
6
7
p. 689-695
7 p.
artikel
6
Effects of milk and fermented dairy products on the blood cholesterol content and profile of mammals in relation to coronary heart disease
Pearce, J.
1996
6
7
p. 661-672
12 p.
artikel
7
Influence of the fat content of Cheddar cheese on retention and localization of starters
Laloy, Edith
1996
6
7
p. 729-740
12 p.
artikel
8
Milk quality
Jelen, P.
1996
6
7
p. 753-754
2 p.
artikel
9
ζ-Potentials of casein micelles from reconstituted skim milk heated at 120 °C
Anema, Skelte G.
1996
6
7
p. 673-687
15 p.
artikel
10
Use of high milk protein powder in the manufacture of Gouda cheese
1996
6
7
p. iii-iv
nvt p.
artikel
10 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland