Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Adsorption of proteins at the lipid-serum interface in milk systems with various lipids Zahar, M.
1996
6 7 p. 697-708
12 p.
artikel
2 Chemical composition of camel skim milk concentrated by ultrafiltration Mehaia, Mohamed A.
1996
6 7 p. 741-752
12 p.
artikel
3 Contribution of starter and adjunct lactobacilli to proteolysis in Cheddar cheese during ripening Lane, C.N.
1996
6 7 p. 715-728
14 p.
artikel
4 Development of a hygiene standard for raw milk based on the Lumac ATP-bioluminescence method Bell, C.
1996
6 7 p. 709-713
5 p.
artikel
5 Different amounts of β-lactoglobulin A and B in milk from heterozygous AB cows Ng-Kwai-Hang, K.F.
1996
6 7 p. 689-695
7 p.
artikel
6 Effects of milk and fermented dairy products on the blood cholesterol content and profile of mammals in relation to coronary heart disease Pearce, J.
1996
6 7 p. 661-672
12 p.
artikel
7 Influence of the fat content of Cheddar cheese on retention and localization of starters Laloy, Edith
1996
6 7 p. 729-740
12 p.
artikel
8 Milk quality Jelen, P.
1996
6 7 p. 753-754
2 p.
artikel
9 ζ-Potentials of casein micelles from reconstituted skim milk heated at 120 °C Anema, Skelte G.
1996
6 7 p. 673-687
15 p.
artikel
10 Use of high milk protein powder in the manufacture of Gouda cheese 1996
6 7 p. iii-iv
nvt p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland