Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
11 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Antimicrobial effect of donkeys’ milk digested in vitro with human gastrointestinal enzymes
Tidona, Flavio
2011
21
3
p. 158-165
8 p.
artikel
2
Biofilm formation on stainless steel by Staphylococcus epidermidis in milk and influence of glucose and sodium chloride on the development of ica-mediated biofilms
Michu, Elleni
2011
21
3
p. 179-184
6 p.
artikel
3
Calendar
2011
21
3
p. I-II
nvt p.
artikel
4
Changes in the volatile profile of a raw goat milk cheese treated by hydrostatic high pressure at different stages of maturation
Delgado, Francisco José
2011
21
3
p. 135-141
7 p.
artikel
5
Characterization of bacterial populations in Danish raw milk cheeses made with different starter cultures by denaturating gradient gel electrophoresis and pyrosequencing
Masoud, Wafa
2011
21
3
p. 142-148
7 p.
artikel
6
Characterization of galactooligosaccharides produced by β-galactosidase immobilized onto magnetized Dacron
Neri, David F.M.
2011
21
3
p. 172-178
7 p.
artikel
7
Development and validation of a multiplex PCR-based DNA microarray hybridisation method for detecting bacterial antibiotic resistance genes in cheese
Delgado, Susana
2011
21
3
p. 149-157
9 p.
artikel
8
Editorial Board
2011
21
3
p. IFC-
1 p.
artikel
9
Effects of addition of phenolic compounds on the acid gelation of milk
Harbourne, Niamh
2011
21
3
p. 185-191
7 p.
artikel
10
Identification of caseinophosphopeptides generated through in vitro gastro-intestinal digestion of Beaufort cheese
Adt, Isabelle
2011
21
3
p. 129-134
6 p.
artikel
11
Influence of hydrolysis temperature and pH on the selective hydrolysis of whey proteins by trypsin and potential recovery of native alpha-lactalbumin
Cheison, Seronei C.
2011
21
3
p. 166-171
6 p.
artikel
11 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland