Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Absorption of flavour compounds by packaging material: Drink yoghurts in polyethylene bottles Linssen, J.P.H.
1992
2 1 p. 33-40
8 p.
artikel
2 Continuous fermentation of a supplemented whey permeate medium with immobilized Streptococcus salivarius subsp. thermophilus Audet, P.
1992
2 1 p. 1-15
15 p.
artikel
3 Editorial Board 1992
2 1 p. IFC-
1 p.
artikel
4 Effect of selected compounds on the rate of α-lactose monohydrate crystallization, crystal yield and quality Smart, John B.
1992
2 1 p. 41-53
13 p.
artikel
5 Forthcoming IDF events 1992
2 1 p. 67-68
2 p.
artikel
6 Peptidase activities in debittering and nondebittering strains of lactobacilli El Abboudi, Mouhsine
1992
2 1 p. 55-64
10 p.
artikel
7 Recent IDF publications 1992
2 1 p. 65-67
3 p.
artikel
8 Time dependent stress decay rheology of stirred yogurt Ramaswamy, H.S.
1992
2 1 p. 17-31
15 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland