Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             15 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Aroma characterisation of Gouda-type cheeses Van Leuven, I.
2008
18 8 p. 790-800
11 p.
artikel
2 Aroma release and chewing activity during eating different model cheeses Tarrega, A.
2008
18 8 p. 849-857
9 p.
artikel
3 Calendar 2008
18 8 p. I-II
nvt p.
artikel
4 Characterization of volatile compounds in ultra-high-pressure homogenized milk Pereda, J.
2008
18 8 p. 826-834
9 p.
artikel
5 Concentration of dairy flavour compounds using pervaporation Overington, Amy
2008
18 8 p. 835-848
14 p.
artikel
6 Development of volatile sulfur compounds in heat-shocked and pasteurized milk cheese Burbank, Helen
2008
18 8 p. 811-818
8 p.
artikel
7 Editorial Board 2008
18 8 p. IFC-
1 p.
artikel
8 Fifth NIZO Dairy Conference on prospects for flavour formation and perception Wouters, Jan T.M.
2008
18 8 p. 779-
1 p.
artikel
9 Genomics and high-throughput screening approaches for optimal flavour production in dairy fermentation Pastink, Margreet I.
2008
18 8 p. 781-789
9 p.
artikel
10 Modelling oral conditions and thickness perception of a starch product Heinzerling, Cathrine I.
2008
18 8 p. 867-873
7 p.
artikel
11 Olfactory event-related potentials in response to ortho- and retronasal stimulation with odors related or unrelated to foods Hummel, Thomas
2008
18 8 p. 874-878
5 p.
artikel
12 Rheology, flavour release and perception of low-fat dairy desserts González-Tomás, L.
2008
18 8 p. 858-866
9 p.
artikel
13 Salivary α-amylase: A measure associated with satiety and subsequent food intake in humans Harthoorn, Lucien F.
2008
18 8 p. 879-883
5 p.
artikel
14 Season and ripening temperature influence fatty acid composition and sensory properties of semi-hard cheese during maturation Kraggerud, H.
2008
18 8 p. 801-810
10 p.
artikel
15 Solid-phase microextraction and gas chromatography mass spectrometry analysis of dairy product volatiles for the determination of shelf-life Condurso, C.
2008
18 8 p. 819-825
7 p.
artikel
                             15 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland