Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Acknowledgement to Reviewers 2008
18 6 p. I-II
nvt p.
artikel
2 Application of proteomic techniques to protein and peptide profiling of Teleme cheese made from different types of milk Pappa, E.C.
2008
18 6 p. 605-614
10 p.
artikel
3 Calendar 2008
18 6 p. III-IV
nvt p.
artikel
4 Editorial Board 2008
18 6 p. IFC-
1 p.
artikel
5 Flavor of whey protein concentrates and isolates Mortenson, Michael A.
2008
18 6 p. 649-657
9 p.
artikel
6 Investigation of imitation cheese matrix development using light microscopy and NMR relaxometry Noronha, N.
2008
18 6 p. 641-648
8 p.
artikel
7 Microbiological, biochemical and biogenic amine profiles of Terrincho cheese manufactured in several dairy farms Pintado, Ana I.E.
2008
18 6 p. 631-640
10 p.
artikel
8 Prediction of fatty acid composition of fresh and freeze-dried cheeses by visible–near-infrared reflectance spectroscopy Lucas, Anthony
2008
18 6 p. 595-604
10 p.
artikel
9 Relationship between haptoglobin and serum amyloid A in milk and milk quality Åkerstedt, Maria
2008
18 6 p. 669-674
6 p.
artikel
10 Rheology of mozzarella cheese: Extrusion and rolling Muliawan, Edward B.
2008
18 6 p. 615-623
9 p.
artikel
11 The effect of bovine whey proteins on the ability of poliovirus and Coxsackie virus to infect Vero cell cultures Sitohy, Mahmoud
2008
18 6 p. 658-668
11 p.
artikel
12 Use of active compounds for prolonging the shelf life of mozzarella cheese Sinigaglia, Milena
2008
18 6 p. 624-630
7 p.
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland