Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             15 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 ACE-inhibitory activity of probiotic yoghurt Donkor, O.N.
2007
17 11 p. 1321-1331
11 p.
artikel
2 Calendar 2007
17 11 p. I-II
nvt p.
artikel
3 Conclusions of the symposium Mortensen, Børge K.
2007
17 11 p. 1372-1373
2 p.
artikel
4 Ecological and functional implications of the acid-adaptation ability of Bifidobacterium: A way of selecting improved probiotic strains Sanz, Yolanda
2007
17 11 p. 1284-1289
6 p.
artikel
5 Editorial Board 2007
17 11 p. IFC-
1 p.
artikel
6 Effects of exopolysaccharide-producing strains of Streptococcus thermophilus on technological and rheological properties of set-type yoghurt Purwandari, U.
2007
17 11 p. 1344-1352
9 p.
artikel
7 Functional cultures and health benefits Shah, Nagendra P.
2007
17 11 p. 1262-1277
16 p.
artikel
8 Identification and functional characterization of Lactobacillus strains isolated from milk and Gioddu, a traditional Sardinian fermented milk Ortu, S.
2007
17 11 p. 1312-1320
9 p.
artikel
9 In vitro assessment of probiotic bacteria: From survival to functionality Morelli, L.
2007
17 11 p. 1278-1283
6 p.
artikel
10 Mining natural diversity of lactic acid bacteria for flavour and health benefits van Hylckama Vlieg, J.E.T.
2007
17 11 p. 1290-1297
8 p.
artikel
11 Rheological characterization of set yoghurt produced with additives of native whey proteins Guggisberg, D.
2007
17 11 p. 1353-1359
7 p.
artikel
12 Rheology and structure of fermented milk Shah, Nagendra P.
2007
17 11 p. 1261-
1 p.
artikel
13 The effects of fermented milks with simple and complex probiotic mixtures on the intestinal microbiota and immune response of healthy adults and children Zanini, Katia
2007
17 11 p. 1332-1343
12 p.
artikel
14 Transglutaminase cross-linking of milk proteins and impact on yoghurt gel properties Bönisch, Martin P.
2007
17 11 p. 1360-1371
12 p.
artikel
15 Understanding creaminess Frøst, Michael Bom
2007
17 11 p. 1298-1311
14 p.
artikel
                             15 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland