Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 2003
13 6 p. I-III
nvt p.
artikel
2 Composition of Swedish dairy milk Lindmark-Månsson, Helena
2003
13 6 p. 409-425
17 p.
artikel
3 Editorial Board 2003
13 6 p. IFC-
1 p.
artikel
4 Effects of micronization on viability and thermotolerance of probiotic freeze-dried cultures Picot, Arnaud
2003
13 6 p. 455-462
8 p.
artikel
5 Food and bio process engineering–dairy technology, 5th edition Jelen, P.
2003
13 6 p. 495-
1 p.
artikel
6 High-pressure homogenisation of raw bovine milk. Effects on fat globule size distribution and microbial inactivation Thiebaud, M.
2003
13 6 p. 427-439
13 p.
artikel
7 Impedimetric method for estimating the residual activity of freeze-dried Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus Carvalho, A.Sofia
2003
13 6 p. 463-468
6 p.
artikel
8 Measurement of plasminogen concentration and differentiation of plasmin and plasminogen using Fourier-transform infrared spectroscopy Ozen, Banu F
2003
13 6 p. 441-446
6 p.
artikel
9 Proteinase and exopeptidase hydrolysis of whey protein: Comparison of the TNBS, OPA and pH stat methods for quantification of degree of hydrolysis Spellman, D.
2003
13 6 p. 447-453
7 p.
artikel
10 Relationships between sensory attributes and the volatile compounds, non-volatile and gross compositional constituents of six blue-type cheeses Lawlor, J.Ben
2003
13 6 p. 481-494
14 p.
artikel
11 Technological characterization of lactic acid bacteria isolated from Armada cheese (a Spanish goats’ milk cheese) Herreros, M.A
2003
13 6 p. 469-479
11 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland