Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An FTIR spectroscopy study of the interaction between αs-casein-bound phosphoryl groups and chitosan Fernández, Carlos
2003
13 11 p. 897-901
5 p.
artikel
2 Calendar 2003
13 11 p. I-II
nvt p.
artikel
3 Editorial Board 2003
13 11 p. IFC-
1 p.
artikel
4 Effect of gelation temperature on the properties of skim milk gels made from plant coagulants and chymosin Esteves, Cristina L.C.
2003
13 11 p. 877-885
9 p.
artikel
5 Effect of pre-heating on the foaming properties of whey protein isolate using a membrane foaming apparatus Bals, A.
2003
13 11 p. 903-908
6 p.
artikel
6 Effect of residual chymotryptic activity in a trypsin preparation on peptide aggregation in a β-lactoglobulin hydrolysate Groleau, Paule Emilie
2003
13 11 p. 887-895
9 p.
artikel
7 Effects of heat treatment and fat reduction on the rheological and functional properties of Gaziantep cheese Kahyaoglu, Talip
2003
13 11 p. 867-875
9 p.
artikel
8 Improvement of cryopreservation of Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus CFL1 with additives displaying different protective effects Fonseca, Fernanda
2003
13 11 p. 917-926
10 p.
artikel
9 Lipolysis and free fatty acid catabolism in cheese: a review of current knowledge Collins, Yvonne F.
2003
13 11 p. 841-866
26 p.
artikel
10 Use of response surface methodology to describe the combined effect of storage time, locust bean gum and dry matter of milk on the physical properties of low-fat set yoghurt Ünal, Belgin
2003
13 11 p. 909-916
8 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland