Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
10 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
An FTIR spectroscopy study of the interaction between αs-casein-bound phosphoryl groups and chitosan
Fernández, Carlos
2003
13
11
p. 897-901
5 p.
artikel
2
Calendar
2003
13
11
p. I-II
nvt p.
artikel
3
Editorial Board
2003
13
11
p. IFC-
1 p.
artikel
4
Effect of gelation temperature on the properties of skim milk gels made from plant coagulants and chymosin
Esteves, Cristina L.C.
2003
13
11
p. 877-885
9 p.
artikel
5
Effect of pre-heating on the foaming properties of whey protein isolate using a membrane foaming apparatus
Bals, A.
2003
13
11
p. 903-908
6 p.
artikel
6
Effect of residual chymotryptic activity in a trypsin preparation on peptide aggregation in a β-lactoglobulin hydrolysate
Groleau, Paule Emilie
2003
13
11
p. 887-895
9 p.
artikel
7
Effects of heat treatment and fat reduction on the rheological and functional properties of Gaziantep cheese
Kahyaoglu, Talip
2003
13
11
p. 867-875
9 p.
artikel
8
Improvement of cryopreservation of Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus CFL1 with additives displaying different protective effects
Fonseca, Fernanda
2003
13
11
p. 917-926
10 p.
artikel
9
Lipolysis and free fatty acid catabolism in cheese: a review of current knowledge
Collins, Yvonne F.
2003
13
11
p. 841-866
26 p.
artikel
10
Use of response surface methodology to describe the combined effect of storage time, locust bean gum and dry matter of milk on the physical properties of low-fat set yoghurt
Ünal, Belgin
2003
13
11
p. 909-916
8 p.
artikel
10 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland