Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 2002
12 10 p. 865-867
3 p.
artikel
2 Editorial Board 2002
12 10 p. IFC-
1 p.
artikel
3 Effect of high hydrostatic pressure on the conformation of β-lactoglobulin A as assessed by proteolytic peptide profiling Knudsen, J.C
2002
12 10 p. 791-803
13 p.
artikel
4 Factors affecting the activity of enzymes involved in peptide and amino acid catabolism in non-starter lactic acid bacteria isolated from Cheddar cheese Williams, A.G
2002
12 10 p. 841-852
12 p.
artikel
5 Food Additives Gallmann, P
2002
12 10 p. 863-
1 p.
artikel
6 Optimisation of the angiotensin converting enzyme inhibition by whey protein hydrolysates using response surface methodology van der Ven, Cornelly
2002
12 10 p. 813-820
8 p.
artikel
7 Peptidase activity of four yeast species frequently encountered in dairy products—comparison with several dairy bacteria Klein, Nathalie
2002
12 10 p. 853-861
9 p.
artikel
8 Preparation of ovine and caprine β-lactoglobulin hydrolysates with ACE-inhibitory activity. Identification of active peptides from caprine β-lactoglobulin hydrolysed with thermolysin Hernández-Ledesma, Blanca
2002
12 10 p. 805-812
8 p.
artikel
9 Purification and characterization of the pyruvate kinase of lactobacillus delbrueckii subsp. lactis Bourniquel, Aude A
2002
12 10 p. 821-829
9 p.
artikel
10 Role of arginine in the development of secondary microflora in Swiss-type cheese Laht, Tiiu-Maie
2002
12 10 p. 831-840
10 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland