Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Application of oilseed feeding to reduce firmness of hard cheeses produced in the winter feeding period Jaros, D.
2001
11 8 p. 611-619
9 p.
artikel
2 Biochemical properties of enterococci relevant to their technological performance Sarantinopoulos, Panagiotis
2001
11 8 p. 621-647
27 p.
artikel
3 Calendar 2001
11 8 p. 657-658
2 p.
artikel
4 Enzymatic ability of Lactobacillus casei subsp. casei IFPL731 for flavour development in cheese Martı́nez-Cuesta, M.Carmen
2001
11 8 p. 577-585
9 p.
artikel
5 Influence of two commercially available bifidobacteria cultures on Cheddar cheese quality Mc Brearty, S.
2001
11 8 p. 599-610
12 p.
artikel
6 Proteolysis during ripening of miniature washed-curd cheeses manufactured with different strains of starter bacteria and a Lactobacillus plantarum adjunct culture Hynes, Erica
2001
11 8 p. 587-597
11 p.
artikel
7 Purification and immunochemical assay of bovine extracellular glutathione peroxidase Lindmark-Månsson, Helena
2001
11 8 p. 649-655
7 p.
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland