Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Antibacterial and binding characteristics of bovine, ovine and caprine lactoferrins: a comparative study Recio, Isidra
2000
10 9 p. 597-605
9 p.
artikel
2 Determining the kinetic reaction rate order for the thermal denaturation of β-lactoglobulin using two statistical approaches Jaskulka, F.J.
2000
10 9 p. 589-595
7 p.
artikel
3 Efficacy of four conjugal lactococcal phage resistance plasmids against phage in commercial Lactococcus lactis subsp. cremoris cheese starter strains Pillidge, Christopher J
2000
10 9 p. 617-625
9 p.
artikel
4 Food Proteins Jelen, P
2000
10 9 p. 669-
1 p.
artikel
5 Modulation of casein proteolysis by lactococcal peptidase gene inactivation Guinec, N
2000
10 9 p. 607-615
9 p.
artikel
6 Proteolysis in reduced sodium Feta cheese made by partial substitution of NaCl by KCl Katsiari, M.C
2000
10 9 p. 635-646
12 p.
artikel
7 Rapid purification of nisin Z using specific monoclonal antibody-coated magnetic beads Prioult, Guénolée
2000
10 9 p. 627-633
7 p.
artikel
8 The effect of preheat treatment and other process parameters on the coffee stability of instant whole milk powder Oldfield, D.J.
2000
10 9 p. 659-667
9 p.
artikel
9 Yield and functionality of Cheddar cheese as influenced by homogenization of cream Nair, Manoj G
2000
10 9 p. 647-657
11 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland