Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Application of wild starter cultures for flavour development in pilot plant cheese making H.E. Ayad, Eman
2000
10 3 p. 169-179
11 p.
artikel
2 A survey of the composition and proteolytic indices of commercial enzyme-modified Cheddar cheese Kilcawley, K.N
2000
10 3 p. 181-190
10 p.
artikel
3 Characteristics of carbonated fermented milk and survival of probiotic bacteria Vinderola, C.G
2000
10 3 p. 213-220
8 p.
artikel
4 Determination of whey protein to total protein ratio in UHT milk using fourth derivative spectroscopy Miralles, Beatriz
2000
10 3 p. 191-197
7 p.
artikel
5 Genetic polymorphism of ovine milk proteins: its influence on technological properties of milk — a review Amigo, Lourdes
2000
10 3 p. 135-149
15 p.
artikel
6 Handbook of Dairy Foods and Nutrition, 2nd ed. Bishop Mac Donald, H.
2000
10 3 p. 221-222
2 p.
artikel
7 Is bovine β-casein G a true genetic variant? Visser, Servaas
2000
10 3 p. 133-134
2 p.
artikel
8 Microstructure of acid–induced skim milk–locust bean gum–xanthan gels Sanchez, C.
2000
10 3 p. 199-212
14 p.
artikel
9 Picón Bejes-Tresviso blue cheese: an overall biochemical survey throughout the ripening process Prieto, Bernardo
2000
10 3 p. 159-167
9 p.
artikel
10 Primary proteolysis and textural changes during ripening in Cheddar cheeses manufactured to different fat contents Fenelon, Mark A
2000
10 3 p. 151-158
8 p.
artikel
11 Technology of Cheesemaking Jelen, P.
2000
10 3 p. 221-
1 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland