Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Microstructure of acid–induced skim milk–locust bean gum–xanthan gels
 
 
Titel: Microstructure of acid–induced skim milk–locust bean gum–xanthan gels
Auteur: Sanchez, C.
Zuniga-Lopez, R.
Schmitt, C.
Despond, S.
Hardy, J.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 10 (2000) nr. 3 pagina's 14 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland