Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A comparison of the chemical, microbiological and sensory characteristics of bovine and ovine Halloumi cheese Papademas, Photis
2000
10 11 p. 761-768
8 p.
artikel
2 Applicability of extracts from Centaurea calcitrapa in ripening of bovine cheese Reis, Patrı́cia M.
2000
10 11 p. 775-780
6 p.
artikel
3 Calendar 2000
10 11 p. 807-808
2 p.
artikel
4 Essentials of functional foods Jelen, P.
2000
10 11 p. 805-
1 p.
artikel
5 Evaluation of supercritical fluid extraction as sample preparation method for the study of Roncal cheese aroma Larráyoz, P
2000
10 11 p. 755-759
5 p.
artikel
6 No difference in symptoms and receptor expression in lactose-intolerant and in milk-hypersensitive subjects following intake of homogenized and unhomogenized milk Pelto, Leea
2000
10 11 p. 799-803
5 p.
artikel
7 Peptide hydrolase system of lactic acid bacteria isolated from Serra da Estrela cheese Macedo, Angela C.
2000
10 11 p. 769-774
6 p.
artikel
8 Proteolysis in rennet casein-based cheese analogues O’Malley, Anne M
2000
10 11 p. 743-753
11 p.
artikel
9 Purification and characterization of a diacetyl reductase from Leuconostoc pseudomesenteroides Rattray, Fergal P.
2000
10 11 p. 781-789
9 p.
artikel
10 Relationships between ice cream mix viscoelasticity and ice crystal growth in ice cream Bolliger, S.
2000
10 11 p. 791-797
7 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland