Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Effect of surface protein concentration on the heat stability of systems containing homogenized fat globules from recombined milk McCrae, Catharina H.
1991
1 2 p. 89-100
12 p.
artikel
2 Efficient determination of individual maillard compounds in heat-treated milk products by amino acid analysis Henle, Thomas
1991
1 2 p. 125-135
11 p.
artikel
3 Estimation of water activity in mould ripened cheese from chemical composition Marcos, Andrés
1991
1 2 p. 137-145
9 p.
artikel
4 Forthcoming IDF events 1991
1 2 p. 149-150
2 p.
artikel
5 Microfluidized liposomes for the acceleration of cheese ripening Larivière, B.
1991
1 2 p. 111-124
14 p.
artikel
6 Recent IDF publications 1991
1 2 p. 147-149
3 p.
artikel
7 Release and retention of calcium and phosphorus from various dairy products in the oral fluid Patocka, G.
1991
1 2 p. 101-110
10 p.
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland