Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
7 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Effect of surface protein concentration on the heat stability of systems containing homogenized fat globules from recombined milk
McCrae, Catharina H.
1991
1
2
p. 89-100
12 p.
artikel
2
Efficient determination of individual maillard compounds in heat-treated milk products by amino acid analysis
Henle, Thomas
1991
1
2
p. 125-135
11 p.
artikel
3
Estimation of water activity in mould ripened cheese from chemical composition
Marcos, Andrés
1991
1
2
p. 137-145
9 p.
artikel
4
Forthcoming IDF events
1991
1
2
p. 149-150
2 p.
artikel
5
Microfluidized liposomes for the acceleration of cheese ripening
Larivière, B.
1991
1
2
p. 111-124
14 p.
artikel
6
Recent IDF publications
1991
1
2
p. 147-149
3 p.
artikel
7
Release and retention of calcium and phosphorus from various dairy products in the oral fluid
Patocka, G.
1991
1
2
p. 101-110
10 p.
artikel
7 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland