Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Aflatoxin M1 in white pickle and Van otlu (herb) cheeses consumed in southeastern Turkey Kaan Tekinşen, K.
2005
16 7 p. 565-568
4 p.
artikel
2 Analysis of patulin in dutch food, an evaluation of a SPE based method Boonzaaijer, G.
2005
16 7 p. 587-591
5 p.
artikel
3 A study on the occurrence of aflatoxin M1 in raw milk produced in Sarab city of Iran Kamkar, Abolfazl
2005
16 7 p. 593-599
7 p.
artikel
4 Calendar 2005
16 7 p. 645-646
2 p.
artikel
5 Chemical composition of fermented milk (roub and mish) in Sudan El Zubeir, Ibtisam E.M.
2005
16 7 p. 633-637
5 p.
artikel
6 Determination of histamine in canned mackerel implicated in a food borne poisoning Tsai, Yung-Hsiang
2005
16 7 p. 579-585
7 p.
artikel
7 Determination of the shelf life of sardine (Sardina pilchardus) marinades in tomato sauce stored at 4 °C Kilinc, Berna
2005
16 7 p. 639-644
6 p.
artikel
8 Editorial board 2005
16 7 p. IFC-
1 p.
artikel
9 Factors influencing biogenic amine production by a strain of Oenococcus oeni in a model system Gardini, Fausto
2005
16 7 p. 609-616
8 p.
artikel
10 Improved fish species identification by use of lab-on-a-chip technology Dooley, John J.
2005
16 7 p. 601-607
7 p.
artikel
11 Microbiological evaluation of fresh-cut organic vegetables produced in Zambia Nguz, Kabwit
2005
16 7 p. 623-628
6 p.
artikel
12 Pesticide residues in tomato grown in open field Gambacorta, G.
2005
16 7 p. 629-632
4 p.
artikel
13 Quantitative investigation on the effects of chemical treatments in reducing Listeria monocytogenes populations on chicken breast meat Gonçalves, A.C.
2005
16 7 p. 617-622
6 p.
artikel
14 Strategies to assure the absence of GMO in food products application process in a confectionery firm Scipioni, Antonio
2005
16 7 p. 569-578
10 p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland