Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Author Index 2005
38 3 p. 280-281
2 p.
artikel
2 Cooling performance of horticultural produce in containers with peripheral openings de Castro, Larissa R.
2005
38 3 p. 254-261
8 p.
artikel
3 Effect of heat treatments on cell wall degradation and softening in strawberry fruit Vicente, Ariel R.
2005
38 3 p. 213-222
10 p.
artikel
4 Effects of different pre-storage anoxic treatments on ethanol and acetaldehyde content in peaches Polenta, G.
2005
38 3 p. 247-253
7 p.
artikel
5 Effects of polyethylene wax content and composition on taste, quality, and emission of off-flavor volatiles in ‘Mor’ mandarins Porat, Ron
2005
38 3 p. 262-268
7 p.
artikel
6 IFC 2005
38 3 p. CO2-
1 p.
artikel
7 Mechanism of soybean (Glycine max L. Merrill) degreening related to maturity stage and postharvest drying temperature Sinnecker, Patrícia
2005
38 3 p. 269-279
11 p.
artikel
8 Modeling changes of sensory attributes for individual and mixed fresh-cut leafy vegetables Piagentini, Andrea M.
2005
38 3 p. 202-212
11 p.
artikel
9 Relationship between ripe soluble solids concentration (RSSC) and consumer acceptance of high and low acid melting flesh peach and nectarine (Prunus persica (L.) Batsch) cultivars Crisosto, Carlos H.
2005
38 3 p. 239-246
8 p.
artikel
10 Softening in mango (Mangifera indica cv. Dashehari) is correlated with the expression of an early ethylene responsive, ripening related expansin gene, MiExpA1 Sane, Vidhu A.
2005
38 3 p. 223-230
8 p.
artikel
11 Subject Index 2005
38 3 p. 282-283
2 p.
artikel
12 Susceptibility of pear varieties to bruising Blahovec, J.
2005
38 3 p. 231-238
8 p.
artikel
13 The use and misuse of discrimination tests for assessing the sensory properties of fruit and vegetables Harker, F.R.
2005
38 3 p. 195-201
7 p.
artikel
14 Volume Contents 2005
38 3 p. 284-286
3 p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland