Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             33 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Aseptic packing of pasteurized meats 1997
8 5 p. 177-
1 p.
artikel
2 Assessing the safety of xenobiotic residues in foods 1997
8 5 p. IV-
1 p.
artikel
3 Browning inhibitor for sorbate-preserved foods 1997
8 5 p. 176-
1 p.
artikel
4 Carbohydrate-protein cream substitutes 1997
8 5 p. 177-
1 p.
artikel
5 Chewing gum containing encapsulated aspartame/ acesulfame K 1997
8 5 p. 176-
1 p.
artikel
6 EFA supplement for infant formulae 1997
8 5 p. 176-
1 p.
artikel
7 Encapsulated flavours for frozen foods 1997
8 5 p. 176-
1 p.
artikel
8 Encouraging innovation 1997
8 5 p. IV-
1 p.
artikel
9 EU regulation on novel foods: Consequences for the food industry Huggett, A.C.
1997
8 5 p. 133-139
7 p.
artikel
10 Galactosyltrehalose 1997
8 5 p. 176-
1 p.
artikel
11 High electric field processing 1997
8 5 p. IV-
1 p.
artikel
12 Innovation in the food industry Earle, M.D.
1997
8 5 p. 166-175
10 p.
artikel
13 Low-fat coating for fried food flavour 1997
8 5 p. 177-
1 p.
artikel
14 Low-sodium brine 1997
8 5 p. 177-
1 p.
artikel
15 Microbial rennin with enhanced milk-clotting activity 1997
8 5 p. 177-
1 p.
artikel
16 Molecular imprinting and more 1997
8 5 p. IV-
1 p.
artikel
17 New antimicrobials 1997
8 5 p. IV-
1 p.
artikel
18 No-fat gellan gum spread 1997
8 5 p. 177-
1 p.
artikel
19 Non-thermal food preservation: Pulsed electric fields Vega-Mercado, Humberto
1997
8 5 p. 151-157
7 p.
artikel
20 [No title] Poldermans, Bob
1997
8 5 p. 178-179
2 p.
artikel
21 [No title] Testin, Robert F.
1997
8 5 p. 180-
1 p.
artikel
22 [No title] Deffense, Etienne
1997
8 5 p. 178-
1 p.
artikel
23 [No title] Tice, Philip
1997
8 5 p. 179-
1 p.
artikel
24 Novel bioemulsifiers 1997
8 5 p. 176-
1 p.
artikel
25 Novel food regulation 1997
8 5 p. IV-
1 p.
artikel
26 Oxygen absorber 1997
8 5 p. 177-
1 p.
artikel
27 Polyol-based antimicrobials 1997
8 5 p. 176-
1 p.
artikel
28 Potential of lactic acid bacteria and novel antimicrobials against Gram-negative bacteria Helander, I.M.
1997
8 5 p. 146-150
5 p.
artikel
29 PUFA-containing bifidus yoghurt 1997
8 5 p. 177-
1 p.
artikel
30 Qualitative detection of added protein hydrolysates 1997
8 5 p. 176-
1 p.
artikel
31 Rapid chilling of liquid foods using condensed gas 1997
8 5 p. 176-177
2 p.
artikel
32 Smart polymers for the food industry Whitcombe, Michael J.
1997
8 5 p. 140-145
6 p.
artikel
33 The use of in vitro models for assessing the presence and safety of residues of xenobiotics in food Hoogenboom, L.A.P.
1997
8 5 p. 157-166
10 p.
artikel
                             33 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland