Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             29 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Aroma recovery from de-alcoholized beer 1996
7 11 p. 377-
1 p.
artikel
2 Bailey's industrial oil and fat products, volume 1, edible oil and fat products: General applications (5th edn) Gunstone, F.D.
1996
7 11 p. 379-380
2 p.
artikel
3 Biomarkers in food chemical risk assessment Winter, Carl K.
1996
7 11 p. 379-
1 p.
artikel
4 Carotenoid-based ‘functional food’ antioxidant ingredients 1996
7 11 p. 377-
1 p.
artikel
5 Combined use of pulsed light and edible films to prolong shelf life 1996
7 11 p. 377-378
2 p.
artikel
6 Controlled-atmosphere system for fruit transport and storage 1996
7 11 p. 378-
1 p.
artikel
7 Co-processed galactomannan-glucomannan thickener base 1996
7 11 p. 377-
1 p.
artikel
8 Crisis management in the food and drinks industry: A practical approach Green, Peter Sheldon
1996
7 11 p. 381-
1 p.
artikel
9 Developments in the understanding of starch functionality Hermansson, Anne-Marie
1996
7 11 p. 345-353
9 p.
artikel
10 Dry extrusion cooking of glassy sugar or sugar replacer confection 1996
7 11 p. 377-
1 p.
artikel
11 Dual-emulsion margarine 1996
7 11 p. 378-
1 p.
artikel
12 Emulsion-encapsulated beverage powder flavorant 1996
7 11 p. 377-
1 p.
artikel
13 Enzymes in food processing (2nd edn) Roller, Sibel
1996
7 11 p. 382-383
2 p.
artikel
14 Flexible, porous, soy sheets 1996
7 11 p. 378-
1 p.
artikel
15 Genetically modified foods: Safety aspects (ACS Symposium Series 605) Lloyd-Evans, L.P.M.
1996
7 11 p. 383-384
2 p.
artikel
16 Heat-stable oil-in-water emulsion 1996
7 11 p. 378-
1 p.
artikel
17 Lipid analysis Christie, W.W.
1996
7 11 p. 384-
1 p.
artikel
18 Natural carotenoid colorant extraction 1996
7 11 p. 377-
1 p.
artikel
19 Non-crystallizing syrup 1996
7 11 p. 378-
1 p.
artikel
20 Non-digestible passive oil loss control agent 1996
7 11 p. 378-
1 p.
artikel
21 Pot-shaped long pasta noodles 1996
7 11 p. 378-
1 p.
artikel
22 Pressurized CO2 for meat and poultry sterilization 1996
7 11 p. 378-
1 p.
artikel
23 Production, properties and applications of food-grade oligosaccharides Crittenden, R.G.
1996
7 11 p. 353-361
9 p.
artikel
24 Reduced-fat butter products 1996
7 11 p. 378-
1 p.
artikel
25 Starch structure and function Richmond, Peter
1996
7 11 p. 371-372
2 p.
artikel
26 Surfactant release agent and glaze extender 1996
7 11 p. 377-
1 p.
artikel
27 The applications of Raman spectroscopy in food science Li-Chan, E.C.Y.
1996
7 11 p. 361-370
10 p.
artikel
28 The scientific basis for vitamin intake in human nutrition (bibliotheca nutritio et dieta No. 52) Jägerstad, Margaretha
1996
7 11 p. 380-381
2 p.
artikel
29 8th Weurman flavour research symposium Taylor, A.J.
1996
7 11 p. 373-376
4 p.
artikel
                             29 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland