Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Alternatives to malt in brewing Bogdan, Paulina
2017
65 C p. 1-9
9 p.
artikel
2 Calendar 2017
65 C p. I-
1 p.
artikel
3 Editorial Board and Contents 2017
65 C p. i-ii
nvt p.
artikel
4 Ensuring food safety: Quality monitoring using microfluidics Weng, Xuan
2017
65 C p. 10-22
13 p.
artikel
5 Laser-induced breakdown spectroscopy (LIBS) for food analysis: A review Markiewicz-Keszycka, Maria
2017
65 C p. 80-93
14 p.
artikel
6 Meta-omics insights in the microbial community profiling and functional characterization of fermented foods Chen, Gu
2017
65 C p. 23-31
9 p.
artikel
7 miRNAs: The hidden bioactive component of milk Rani, Payal
2017
65 C p. 94-102
9 p.
artikel
8 Packaging, blessing in disguise. Review on its diverse contribution to food sustainability Licciardello, Fabio
2017
65 C p. 32-39
8 p.
artikel
9 Recent research process of fermented plant extract: A review Feng, Yanjun
2017
65 C p. 40-48
9 p.
artikel
10 Review: Nutrient density and nutritional value of meat products and non-meat foods high in protein Bohrer, Benjamin M.
2017
65 C p. 103-112
10 p.
artikel
11 Toxicology, extraction and analytical methods for determination of Amaranth in food and beverage products Rovina, Kobun
2017
65 C p. 68-79
12 p.
artikel
12 Trends of spray drying: A critical review on drying of fruit and vegetable juices Shishir, Mohammad Rezaul Islam
2017
65 C p. 49-67
19 p.
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland