Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             15 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Are risk or benefit perceptions more important for public acceptance of innovative food technologies: A meta-analysis Bearth, Angela
2016
49 C p. 14-23
10 p.
artikel
2 Buckwheat starch: Structures, properties, and applications Zhu, Fan
2016
49 C p. 121-135
15 p.
artikel
3 Calendar 2016
49 C p. I-
1 p.
artikel
4 Chemical composition, health effects, and uses of water caltrop Zhu, Fan
2016
49 C p. 136-145
10 p.
artikel
5 Critical review on challenge tests to demonstrate decontamination of polyolefins intended for food contact applications Palkopoulou, Stella
2016
49 C p. 110-120
11 p.
artikel
6 Cross-flow microfluidic emulsification from a food perspective Muijlwijk, Kelly
2016
49 C p. 51-63
13 p.
artikel
7 Data-driven recipe completion using machine learning methods De Clercq, Marlies
2016
49 C p. 1-13
13 p.
artikel
8 Editorial Board and Contents 2016
49 C p. i-ii
nvt p.
artikel
9 Effect of processing on conformational changes of food proteins related to allergenicity Rahaman, Toheder
2016
49 C p. 24-34
11 p.
artikel
10 Green alternative methods for the extraction of antioxidant bioactive compounds from winery wastes and by-products: A review Barba, Francisco J.
2016
49 C p. 96-109
14 p.
artikel
11 Improving functionality of chocolate: A review on probiotic, prebiotic, and/or synbiotic characteristics Konar, Nevzat
2016
49 C p. 35-44
10 p.
artikel
12 Lutein and zeaxanthin: Production technology, bioavailability, mechanisms of action, visual function, and health claim status Nwachukwu, Ifeanyi D.
2016
49 C p. 74-84
11 p.
artikel
13 Nutritional strategies and personalized diet in autism-choice or necessity? Kałużna-Czaplińska, Joanna
2016
49 C p. 45-50
6 p.
artikel
14 Technological possibilities to prevent and suppress primary gushing of beer Postulkova, Michaela
2016
49 C p. 64-73
10 p.
artikel
15 The international scenario of patents concerning isoflavones Nemitz, Marina Cardoso
2016
49 C p. 85-95
11 p.
artikel
                             15 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland