Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Improving functionality of chocolate: A review on probiotic, prebiotic, and/or synbiotic characteristics
 
 
Titel: Improving functionality of chocolate: A review on probiotic, prebiotic, and/or synbiotic characteristics
Auteur: Konar, Nevzat
Toker, Omer Said
Oba, Sirin
Sagdic, Osman
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 49 (2016) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland