Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Biotechnology or organic? Extensive or intensive? Global or local? A critical review of potential pathways to resolve the global food crisis Fraser, Evan
2016
48 C p. 78-87
10 p.
artikel
2 Calendar 2016
48 C p. I-
1 p.
artikel
3 Editorial Board and Contents 2016
48 C p. i-ii
nvt p.
artikel
4 Essential oils as additives in biodegradable films and coatings for active food packaging Atarés, Lorena
2016
48 C p. 51-62
12 p.
artikel
5 Flavors of the future: Health benefits of flavor precursors and volatile compounds in plant foods Ayseli, Mehmet Turan
2016
48 C p. 69-77
9 p.
artikel
6 Food contamination during food process Nerín, Cristina
2016
48 C p. 63-68
6 p.
artikel
7 Industrial applications of crustacean by-products (chitin, chitosan, and chitooligosaccharides): A review Hamed, Imen
2016
48 C p. 40-50
11 p.
artikel
8 In vivo antioxidant activity of phenolic compounds: Facts and gaps Martins, Natália
2016
48 C p. 1-12
12 p.
artikel
9 Modeling of starchy melts expansion by extrusion Kristiawan, M.
2016
48 C p. 13-26
14 p.
artikel
10 Probiotication of foods: A focus on microencapsulation tool De Prisco, Annachiara
2016
48 C p. 27-39
13 p.
artikel
11 Some remarks on computational approaches towards sustainable complex agri-food systems Perrot, Nathalie
2016
48 C p. 88-101
14 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland