Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Modeling of starchy melts expansion by extrusion
 
 
Titel: Modeling of starchy melts expansion by extrusion
Auteur: Kristiawan, M.
Chaunier, L.
Della Valle, G.
Ndiaye, A.
Vergnes, B.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 48 (2016) nr. C pagina's 14 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland