Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Application of RFID in agri-food sector Kumari, Leena
2015
43 2 p. 144-161
18 p.
artikel
2 Calendar 2015
43 2 p. I-
1 p.
artikel
3 Editorial Board and Contents 2015
43 2 p. i-
1 p.
artikel
4 Flaxseed (Linum usitatissimum L.) oil processing and selected products Shim, Youn Young
2015
43 2 p. 162-177
16 p.
artikel
5 Interactions between starch and phenolic compound Zhu, Fan
2015
43 2 p. 129-143
15 p.
artikel
6 Microgels — An alternative colloidal ingredient for stabilization of food emulsions Dickinson, Eric
2015
43 2 p. 178-188
11 p.
artikel
7 Part of celiac population still at risk despite current gluten thresholds Bruins Slot, I.D.
2015
43 2 p. 219-226
8 p.
artikel
8 Plant food extracts and phytochemicals: Their role as Quorum Sensing Inhibitors Truchado, Pilar
2015
43 2 p. 189-204
16 p.
artikel
9 Sensory defects of virgin olive oil from a microbiological perspective Cayuela, J.A.
2015
43 2 p. 227-235
9 p.
artikel
10 The current status of process analytical technologies in the dairy industry Tajammal Munir, M.
2015
43 2 p. 205-218
14 p.
artikel
11 Use of Time Temperature Integrators in food safety management Koutsoumanis, Konstantinos P.
2015
43 2 p. 236-244
9 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland