Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An insight into anti-inflammatory effects of fungal beta-glucans Du, Bin
2015
41 1 p. 49-59
11 p.
artikel
2 An integrated systems-based model for substantiation of health claims in functional food development Younesi, Erfan
2015
41 1 p. 95-100
6 p.
artikel
3 Aqueous enzyme assisted oil extraction from oilseeds and emulsion de-emulsifying methods: A review Mat Yusoff, Masni
2015
41 1 p. 60-82
23 p.
artikel
4 Bacteriocinogenic LAB from cheeses – Application in biopreservation? Favaro, Lorenzo
2015
41 1 p. 37-48
12 p.
artikel
5 Bioaccessibility assessment methodologies and their consequences for the risk–benefit evaluation of food Cardoso, Carlos
2015
41 1 p. 5-23
19 p.
artikel
6 Calendar 2015
41 1 p. I-
1 p.
artikel
7 Contents Digest 2015
41 1 p. 1-4
4 p.
artikel
8 Editorial Board and Contents 2015
41 1 p. i-
1 p.
artikel
9 Policy developments of consumer's acceptance of traditional products innovation: The case of environmental sustainability and shelf life extension of a PGI Italian cheese Pilone, Vittoria
2015
41 1 p. 83-94
12 p.
artikel
10 Towards galactose accumulation in dairy foods fermented by conventional starter cultures: Challenges and strategies Wu, Qinglong
2015
41 1 p. 24-36
13 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland