Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Towards galactose accumulation in dairy foods fermented by conventional starter cultures: Challenges and strategies
 
 
Titel: Towards galactose accumulation in dairy foods fermented by conventional starter cultures: Challenges and strategies
Auteur: Wu, Qinglong
Cheung, Christine K.W.
Shah, Nagendra P.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 41 (2015) nr. 1 pagina's 13 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland