Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 2014
38 2 p. I-
1 p.
artikel
2 Carotenoid bioaccessibility in fruit- and vegetable-based food products as affected by product (micro)structural characteristics and the presence of lipids: A review Lemmens, Lien
2014
38 2 p. 125-135
11 p.
artikel
3 Challenges in exploiting open innovation's full potential in the food industry with a focus on small and medium enterprises (SMEs) Saguy, I. Sam
2014
38 2 p. 136-148
13 p.
artikel
4 Contents Digest 2014
38 2 p. 83-87
5 p.
artikel
5 Editorial Board and Contents 2014
38 2 p. i-
1 p.
artikel
6 Electronic nose and electronic mucosa as innovative instruments for real-time monitoring of food dryers Ghasemi-Varnamkhasti, Mahdi
2014
38 2 p. 158-166
9 p.
artikel
7 Fermented beverages with health-promoting potential: Past and future perspectives Marsh, Alan J.
2014
38 2 p. 113-124
12 p.
artikel
8 Microbial toxins and low level of foodborne exposure Rajkovic, Andreja
2014
38 2 p. 149-157
9 p.
artikel
9 Resveratrol encapsulation: Designing delivery systems to overcome solubility, stability and bioavailability issues Davidov-Pardo, Gabriel
2014
38 2 p. 88-103
16 p.
artikel
10 Temporal Dominance of Sensations: A review Di Monaco, Rossella
2014
38 2 p. 104-112
9 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland