Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Resveratrol encapsulation: Designing delivery systems to overcome solubility, stability and bioavailability issues
 
 
Titel: Resveratrol encapsulation: Designing delivery systems to overcome solubility, stability and bioavailability issues
Auteur: Davidov-Pardo, Gabriel
McClements, David Julian
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 38 (2014) nr. 2 pagina's 16 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland