Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Best practice framework for animal welfare certification schemes Main, D.C.J.
2014
37 2 p. 127-136
10 p.
artikel
2 Bio-based technologies in the context of European Food Innovation Systems: Outcomes from the EFFoST Annual Meeting 2013, Bologna, Italy Gormley, Ronan
2014
37 2 p. 162-165
4 p.
artikel
3 Calendar 2014
37 2 p. I-
1 p.
artikel
4 Contents Digest 2014
37 2 p. 73-77
5 p.
artikel
5 Editorial Board and Contents 2014
37 2 p. i-ii
nvt p.
artikel
6 Food protein-derived chelating peptides: Biofunctional ingredients for dietary mineral bioavailability enhancement Guo, Lidong
2014
37 2 p. 92-105
14 p.
artikel
7 Guidelines for validation of qualitative real-time PCR methods Broeders, S.
2014
37 2 p. 115-126
12 p.
artikel
8 Hyperspectral imaging as an effective tool for quality analysis and control of fish and other seafoods: Current research and potential applications Cheng, Jun-Hu
2014
37 2 p. 78-91
14 p.
artikel
9 Improving internal communication between marketing and technology functions for successful new food product development Jacobsen, Lina Fogt
2014
37 2 p. 106-114
9 p.
artikel
10 Monitoring and addressing trends in dietary exposure to micronutrients through voluntarily fortified foods in the European Union Casala, E.
2014
37 2 p. 152-161
10 p.
artikel
11 Statistical Process Control (SPC) in the food industry – A systematic review and future research agenda Lim, Sarina Abdul Halim
2014
37 2 p. 137-151
15 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland