Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Advances in antioxidant active food packaging Gómez-Estaca, Joaquín
2014
35 1 p. 42-51
10 p.
artikel
2 Applications of cold plasma technology in food packaging Pankaj, S.K.
2014
35 1 p. 5-17
13 p.
artikel
3 Calendar 2014
35 1 p. I-
1 p.
artikel
4 Contents Digest 2014
35 1 p. 1-4
4 p.
artikel
5 Eating and stress at work: The need for public health promotion intervention and an opportunity for food product development? Stewart-Knox, Barbara J.
2014
35 1 p. 52-60
9 p.
artikel
6 Editorial Board/Contents 2014
35 1 p. i-
1 p.
artikel
7 Ensuring the quality of e-shopping specialty foods through efficient logistics service Chen, Mu-Chen
2014
35 1 p. 69-82
14 p.
artikel
8 Food science meets plant science: A case study on improved nutritional quality by breeding for glucosinolate retention during food processing Hennig, K.
2014
35 1 p. 61-68
8 p.
artikel
9 Low glycemic index ingredients and modified starches in wheat based food processing: A review Bharath Kumar, S.
2014
35 1 p. 32-41
10 p.
artikel
10 Understanding the relevance of in-mouth food processing. A review of in vitro techniques Morell, Pere
2014
35 1 p. 18-31
14 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland