Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Food science meets plant science: A case study on improved nutritional quality by breeding for glucosinolate retention during food processing
 
 
Titel: Food science meets plant science: A case study on improved nutritional quality by breeding for glucosinolate retention during food processing
Auteur: Hennig, K.
Verkerk, R.
van Boekel, M.A.J.S.
Dekker, M.
Bonnema, G.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 35 (2014) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland