Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A case study on the use of the “Added Portions Exposure Technique – APET” to estimate total dietary exposure to flavouring substances Piccinelli, Raffaela
2013
32 1 p. 51-70
20 p.
artikel
2 Calendar 2013
32 1 p. I-
1 p.
artikel
3 Contents Digest 2013
32 1 p. 1-3
3 p.
artikel
4 Editorial Board/Aims and Scope 2013
32 1 p. i-
1 p.
artikel
5 Potential of residues from the Mediterranean agriculture and agrifood industry Peralbo-Molina, Ángela
2013
32 1 p. 16-24
9 p.
artikel
6 Proteins from land plants – Potential resources for human nutrition and food security Day, Li
2013
32 1 p. 25-42
18 p.
artikel
7 Shining light on food microbiology; applications of Lux-tagged microorganisms in the food industry Morrissey, Ruth
2013
32 1 p. 4-15
12 p.
artikel
8 The satiating mechanisms of major food constituents – An aid to rational food design Fiszman, Susana
2013
32 1 p. 43-50
8 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland