Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
12 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Advances and perspectives of Pachyrhizus spp. in food science and biotechnology
Ramos-de-la-Peña, Ana Mayela
2013
29
1
p. 44-54
11 p.
artikel
2
Calendar
2013
29
1
p. I-
1 p.
artikel
3
Colour measurements by computer vision for food quality control – A review
Wu, Di
2013
29
1
p. 5-20
16 p.
artikel
4
Contents Digest
2013
29
1
p. 1-4
4 p.
artikel
5
Editorial Board/Aims and Scope
2013
29
1
p. i-
1 p.
artikel
6
Food Oral Processing: Fundamentals of Eating and Sensory Perception
Duizer, Lisa
2013
29
1
p. 81-82
2 p.
artikel
7
Handbook of Frozen Food Processing and Packaging
Wang, Shaoyun
2013
29
1
p. 80-81
2 p.
artikel
8
Improving the supply chain and food quality of professionally prepared meals
Adler-Nissen, Jens
2013
29
1
p. 74-79
6 p.
artikel
9
Recent advances in image processing using image texture features for food quality assessment
Jackman, Patrick
2013
29
1
p. 35-43
9 p.
artikel
10
Sodium reduction: Optimizing product composition and structure towards increasing saltiness perception
Busch, J.L.H.C.
2013
29
1
p. 21-34
14 p.
artikel
11
The future supply of animal-derived protein for human consumption
Boland, Mike J.
2013
29
1
p. 62-73
12 p.
artikel
12
Yeast respiration of sugars by non-Saccharomyces yeast species: A promising and barely explored approach to lowering alcohol content of wines
Gonzalez, Ramon
2013
29
1
p. 55-61
7 p.
artikel
12 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland