Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Advances and perspectives of Pachyrhizus spp. in food science and biotechnology Ramos-de-la-Peña, Ana Mayela
2013
29 1 p. 44-54
11 p.
artikel
2 Calendar 2013
29 1 p. I-
1 p.
artikel
3 Colour measurements by computer vision for food quality control – A review Wu, Di
2013
29 1 p. 5-20
16 p.
artikel
4 Contents Digest 2013
29 1 p. 1-4
4 p.
artikel
5 Editorial Board/Aims and Scope 2013
29 1 p. i-
1 p.
artikel
6 Food Oral Processing: Fundamentals of Eating and Sensory Perception Duizer, Lisa
2013
29 1 p. 81-82
2 p.
artikel
7 Handbook of Frozen Food Processing and Packaging Wang, Shaoyun
2013
29 1 p. 80-81
2 p.
artikel
8 Improving the supply chain and food quality of professionally prepared meals Adler-Nissen, Jens
2013
29 1 p. 74-79
6 p.
artikel
9 Recent advances in image processing using image texture features for food quality assessment Jackman, Patrick
2013
29 1 p. 35-43
9 p.
artikel
10 Sodium reduction: Optimizing product composition and structure towards increasing saltiness perception Busch, J.L.H.C.
2013
29 1 p. 21-34
14 p.
artikel
11 The future supply of animal-derived protein for human consumption Boland, Mike J.
2013
29 1 p. 62-73
12 p.
artikel
12 Yeast respiration of sugars by non-Saccharomyces yeast species: A promising and barely explored approach to lowering alcohol content of wines Gonzalez, Ramon
2013
29 1 p. 55-61
7 p.
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland