Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 2012
24 1 p. I-
1 p.
artikel
2 Contents Digest 2012
24 1 p. 1-3
3 p.
artikel
3 Editorial Board/Aims and Scope 2012
24 1 p. i-
1 p.
artikel
4 Investigation of reported correlation coefficients between rheological properties of the wheat bread doughs and baking performance of the corresponding wheat flours Stojceska, Valentina
2012
24 1 p. 13-18
6 p.
artikel
5 Metallic-based micro and nanocomposites in food contact materials and active food packaging Llorens, Amparo
2012
24 1 p. 19-29
11 p.
artikel
6 Nanotechnologies in the food industry – Recent developments, risks and regulation Cushen, M.
2012
24 1 p. 30-46
17 p.
artikel
7 Souci – Fachmann – Kraut, food composition and nutrition tables Bell, Simone
2012
24 1 p. 60-
1 p.
artikel
8 Structural design of natural plant-based foods to promote nutritional quality Van Buggenhout, Sandy
2012
24 1 p. 47-59
13 p.
artikel
9 Use of nanoparticles and microparticles in the formation and stabilization of food emulsions Dickinson, Eric
2012
24 1 p. 4-12
9 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland